Kapper Francois

Kapper Francois is een Kapper gelegen aan Clavecymbelstraat 78 in Maastricht.

Meer informatie over Kapper Francois in Maastricht

Kapper François is al 60 jaar een bekende kapperszaak in Caberg. Het is een familiebedrijf dat zowel authentiek als modern kapt. De (klein)dochter van de oprichter zet nu de zaak voort. Bij Kapper François is er altijd tijd voor een goed gesprek en wordt er kwalitatief goed geholpen, ongeacht de leeftijd van de klant. Er zijn regelmatig promotie- en kortingsacties, zoals de donderdag actie waarbij er voor slechts €16,45 geknipt wordt, en studenten krijgen 10% korting. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 8.30 tot 15.00 uur en op maandag en zondag is de zaak gesloten. Kapper François is gevestigd aan de Clavecymbelstraat 78 in Maastricht en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of er kan gratis geparkeerd worden voor de deur. Voor een afspraak kan er gebeld worden naar 043-3430032 of gemaild worden naar francoisjaspers@home.nl.

Wil je weten wat Kapper Francois verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Francois of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Francois? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Francois het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kapper Francois reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Francois

Bezoekers bekeken ook