Head to Toe

Head to Toe is een Kapper gelegen aan Rechtstraat 54 in Maastricht.

Meer informatie over Head to Toe in Maastricht

Dit artikel gaat over een kapsalon in Maastricht genaamd Head to Toe. Ze bieden verschillende behandelingen aan voor zowel dames als heren, waaronder wassen en föhnen, knippen en drogen, scheren, en haar verven. De eigenaar van de salon, Sabrina Dreessen, heeft veel ervaring en haar doel is om klanten met een gezond en mooi kapsel naar huis te laten gaan. De salon biedt ook een goede service en een goede atmosfeer, zoals blijkt uit een positieve recensie van een tevreden klant genaamd Elisabeth.

Wil je weten wat Head to Toe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Head to Toe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Head to Toe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Head to Toe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Head to Toe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Head to Toe

Bezoekers bekeken ook