Romy's Hairstyling

Romy's Hairstyling is een Kapper gelegen aan Drenckgaard 81 in Maastricht.

Meer informatie over Romy's Hairstyling in Maastricht

Romy is een 34-jarige kapper die samenwoont met haar partner en twee zoontjes. Ze werkt al sinds 2004 in het kappersvak en heeft veel ervaring opgedaan op verschillende plekken en opleidingen gevolgd. Na een tijdje als manager te hebben gewerkt, heeft ze haar droom waargemaakt en opende ze haar eigen salon in Maastricht in juni 2019. Romy hecht veel waarde aan een gezellige en professionele sfeer in haar salon en informeert haar klanten graag over de nieuwste trends en geeft advies op maat. Het belangrijkste voor haar is dat haar klanten tevreden de deur uitgaan.

Wil je weten wat Romy's Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Romy's Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Romy's Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Romy's Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Romy's Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Romy’s Hairstyling

Bezoekers bekeken ook