HairVisit

HairVisit is een Kapper gelegen aan Lochterstraat 22 in Maastricht.

Meer informatie over HairVisit in Maastricht

HairVisit is een kappersservice die duurzaam en milieuvriendelijk werkt. Ze maken gebruik van een bakfiets met zonnepanelendeksel of een elektrische auto met zonnepanelen voor het vervoer. De producten die ze gebruiken zijn vrij van sulfaten, parabenen en ammoniak. Ze bieden ook bruidskapsels en complete bruidsarrangementen aan, evenals galakapsels en feestkapsels. Daarnaast werken ze samen met professionele visagisten. HairVisit is beschikbaar in Nederland, België en Duitsland. Ze bieden ook andere diensten aan, zoals vlechtworkshops en het knippen van kinderen op de kinderopvang. Klanten zijn erg tevreden over de service en het resultaat van HairVisit. Ze kunnen online een afspraak maken.

Wil je weten wat HairVisit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HairVisit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HairVisit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HairVisit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar HairVisit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HairVisit

Bezoekers bekeken ook