Kapsalon Mandy

Kapsalon Mandy is een Kapper gelegen aan Grote Gracht 10 in Maastricht.

Meer informatie over Kapsalon Mandy in Maastricht

Kapsalon Mandy is een salon waar ze alle tijd en aandacht hebben voor hun klanten. Ze geven persoonlijk advies en je kunt altijd langskomen of bellen voor een afspraak. Maar je kunt ook zonder afspraak binnenlopen en als ze tijd hebben helpen ze je direct. Als je moet wachten, schenken ze een kopje thee of koffie voor je in. De salon heeft verschillende vestigingen, waaronder bij Wijndaelerduin, Florence Houthaghe, HAGA Ziekenhuis, Florence Dekkersduin, Rudolf Steiner Zorg en Florence Uitzicht.

Wil je weten wat Kapsalon Mandy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Mandy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Mandy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Mandy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kapsalon Mandy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Mandy

Bezoekers bekeken ook