Jungskes en Meitskes

Jungskes en Meitskes is een Kapper gelegen aan Burgemeester Cortenstraat 8b in Maastricht.

Meer informatie over Jungskes en Meitskes in Maastricht

Jungskes en Meitskes is een kinderkapsalon in Heer-Maastricht, die sinds 5 juli 2017 bestaat. Sinds 30 september 2022 wordt de salon gerund door de eigenaar en haar dochter, Laurèl. Bij Jungskes en Meitskes is knippen een feest, waar kinderen kunnen kiezen welke stoel, kapjas en lekkernij ze willen na hun knipbeurt. De prijzen voor knippen en wassen met knippen variëren tussen de 18,50 en 21 euro. De openingstijden zijn woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Het is alleen mogelijk om op afspraak langs te komen. Het is belangrijk om een afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren of te verzetten, anders wordt de behandeling in rekening gebracht.

Wil je weten wat Jungskes en Meitskes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jungskes en Meitskes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jungskes en Meitskes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jungskes en Meitskes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Jungskes en Meitskes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jungskes en Meitskes

Bezoekers bekeken ook