Drs. G.M.H.J. Costongs, huisarts

Drs. G.M.H.J. Costongs, huisarts is een Huisarts gelegen aan Rijksweg 72A1 in Maastricht.

Meer informatie over Drs. G.M.H.J. Costongs, huisarts in Maastricht

Huisartsenpraktijk Costongs in Maastricht werkt graag samen met hun patiënten en biedt behandelingen op maat aan. Via hun online patiëntenportaal hebben patiënten toegang tot hun medische gegevens, kunnen ze herhaalmedicatie bestellen, afspraken plannen en e-mailconsulten aanvragen. De praktijk streeft naar korte wachttijden en biedt indien nodig dezelfde dag nog medische spoedzorg aan. In de praktijk werken drie huisartsen, twee assistentes en drie praktijkondersteuners samen met andere disciplines in het centrum en specialisten van omliggende ziekenhuizen. De praktijk is geaccrediteerd volgens het kwaliteitssysteem HaZo24. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Bij spoed kan er gebeld worden naar de huisartsenpost. Voor specifieke informatie over gezondheid en medicijnen wordt verwezen naar Thuisarts.nl en Apotheek.nl.

Wil je weten wat Drs. G.M.H.J. Costongs, huisarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Drs. G.M.H.J. Costongs, huisarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Drs. G.M.H.J. Costongs, huisarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Drs. G.M.H.J. Costongs, huisarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Drs. G.M.H.J. Costongs, huisarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Drs. G.M.H.J. Costongs, huisarts

Bezoekers bekeken ook