Huisartsenpraktijk Daalhof

Huisartsenpraktijk Daalhof is een Huisarts gelegen aan Herculeshof 72 in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Daalhof in Maastricht

Huisartsenpraktijk Daalhof heeft een website waarop algemene informatie over de praktijk en actualiteiten te vinden zijn. Op dit moment is er een patiëntenstop, maar de praktijk blijft open voor partners en kinderen van patiënten, evenals voor mensen die naar Daalhof/Hazendans verhuizen. Er is een vernieuwd online portaal waar patiënten afspraken kunnen maken en medische gegevens kunnen inzien. Daarnaast is er een enquête waar patiënten feedback kunnen geven over de praktijk. Er wordt ook aandacht besteed aan positieve gezondheid en het belang van communicatie met zorgverleners. Huisartsenpraktijk Daalhof is een Pluspraktijk die de regie bij de patiënten legt en streeft naar duurzame huisartsenzorg. Er is ook informatie over de elektronische uitwisseling van medische gegevens en de mogelijkheid om klachten of opmerkingen te uiten. De contactgegevens en certificering van de praktijk zijn ook beschikbaar.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Daalhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Daalhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Daalhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Daalhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Daalhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Daalhof

Bezoekers bekeken ook