Huisartspraktijk aan de Maas

Huisartspraktijk aan de Maas is een Huisarts gelegen aan Schoolstraat 27-B in Maastricht.

Meer informatie over Huisartspraktijk aan de Maas in Maastricht

Huisartspraktijk aan de Maas is een huisartsenpraktijk gevestigd in Maastricht. Ze bieden servicegerichte zorg met korte wachttijden. De praktijk is bereikbaar via telefoonnummer 043-3627767 en e-mailadres hapaandemaas@ezorg.nl. Voor spoedgevallen kan er ook gebeld worden naar de huisartsenpost op 043-7500123. Patiënten kunnen herhaalmedicatie aanvragen en hebben altijd inzicht in hun medicatie en lab-uitslagen dankzij het gebruik van de WebApp. Voor specifieke informatie over gezondheid en ziekten wordt verwezen naar de website Thuisarts.nl, en voor informatie over medicijnen naar Apotheek.nl. De praktijk is ook aangesloten op het Landelijk Schakelpunt. De contactgegevens van Huisartspraktijk aan de Maas zijn Schoolstraat 27 B, 6223 BD Maastricht, hapaandemaas@ezorg.nl en telefoonnummer 043-3627767. Het laatste nieuws is te vinden via ThuisArts.nl.

Wil je weten wat Huisartspraktijk aan de Maas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk aan de Maas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk aan de Maas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk aan de Maas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartspraktijk aan de Maas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk aan de Maas

Bezoekers bekeken ook