Artsenpraktijk Antroposofische en Algemene Geneeskunde

Artsenpraktijk Antroposofische en Algemene Geneeskunde is een Huisarts gelegen aan Sint Pieterskade 4 in Maastricht.

Meer informatie over Artsenpraktijk Antroposofische en Algemene Geneeskunde in Maastricht

De tekst beschrijft de antroposofische geneeskunde en de werkwijze van een antroposofisch arts. Antroposofische geneeskunde is een aanvullende benadering op de reguliere geneeskunde waarbij gekeken wordt naar ziektesymptomen als signalen van een onevenwichtige verhouding tussen zielenkrachten en lichamelijke krachten. Een antroposofisch arts gebruikt zowel natuurwetenschappelijke als geesteswetenschappelijke kennis en diagnosticeert en behandelt patiënten op basis van een therapeutisch gesprek en lichamelijk onderzoek. De therapie omvat onder andere het voorschrijven van antroposofische medicijnen en kan ook andere therapievormen omvatten, zoals ritmische massage, euritmietherapie, kunstzinnige therapie en psychotherapie. De tekst geeft ook informatie over de achtergrond van de auteur, de praktijklocatie en tijden, en de vergoedingen en facturatie.

Wil je weten wat Artsenpraktijk Antroposofische en Algemene Geneeskunde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Artsenpraktijk Antroposofische en Algemene Geneeskunde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Artsenpraktijk Antroposofische en Algemene Geneeskunde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Artsenpraktijk Antroposofische en Algemene Geneeskunde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Artsenpraktijk Antroposofische en Algemene Geneeskunde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Artsenpraktijk Antroposofische en Algemene Geneeskunde

Bezoekers bekeken ook