Huisartsenpraktijk Donker

Huisartsenpraktijk Donker is een Huisarts gelegen aan Louis Loyensstraat 12B in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Donker in Maastricht

De tekst bevat informatie over de telefonische bereikbaarheid van Huisartsen Mosae Forum in Maastricht. Vanwege de drukte en krapte op de arbeidsmarkt is de praktijk tussen 11:30 en 14:30 alleen telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen en intercollegiaal overleg. Veel zaken kunnen ook geregeld worden via het patiëntenportaal op de website. Daarnaast wordt er informatie gegeven over het praktijkgerichte gezondheidsprogramma Mosae Fit, waarin samen met een gezondheidscoach gekeken wordt naar een gezondere leefstijl. Dit programma heeft een multidisciplinaire aanpak met onder andere fysiotherapie, voedingsadvies en ondersteuning op mentaal gebied. Verder wordt vermeld dat er ook aanmeldingen voor de tandartspraktijk geaccepteerd worden. Buiten kantooruren kunnen spoedgevallen terecht bij de Huisartsenpost Maastricht. De praktijk is volledig geaccrediteerd met het Hazo-24 certificaat en biedt ook andere disciplines aan, zoals een tandarts, apotheek, fysiotherapeut, psycholoog, maatschappelijk werker, verloskundige, podotherapeut en logopedist. In het laatste nieuws wordt vermeld dat het tandheelkundig team wordt uitgebreid met drie ervaren medewerkers. Daarnaast is er informatie over online afspraken maken, de griepvaccinaties, bloedprikken op afspraak en het inleveren van urine. Tot slot wordt er verwezen naar Thuisarts.nl voor medische informatie en Apotheek.nl voor informatie over medicij.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Donker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Donker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Donker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Donker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Donker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Donker

Bezoekers bekeken ook