Huisartsenpraktijk Nicolaï

Huisartsenpraktijk Nicolaï is een Huisarts gelegen aan Glacisweg 1 in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Nicolaï in Maastricht

Huisartspraktijk Nicolaï, gevestigd in Maastricht, biedt verschillende diensten aan. De medewerkers van de praktijk zijn servicegericht en staan elke dag klaar voor de patiënten. Door het gebruik van de WebApp hebben patiënten altijd inzicht in hun medicatie en lab-uitslagen. Daarnaast zijn de wachttijden kort en kunnen patiënten binnen 24 uur terecht op het spreekuur. Voor praktische informatie en uitleg over spreekuren kunnen patiënten terecht op de website van de praktijk. Voor medische informatie wordt verwezen naar de website Thuisarts.nl en voor informatie over medicijnen naar Apotheek.nl. Verder wordt er vermeld dat de praktijk geen nieuwe patiënten kan aannemen vanwege het maximum aantal patiënten. Er wordt ook gevraagd naar de ervaringen van patiënten met de zorg en dienstverlening van de praktijk. Tot slot wordt er informatie gegeven over het programma Keigezond en het gebruik van mondneusmaskers in de praktijk. De contactgegevens van de praktijk worden vermeld en er wordt verwezen naar de website ThuisArts.nl voor het laatste nieuws.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Nicolaï verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Nicolaï of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Nicolaï? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Nicolaï het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Nicolaï reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Nicolaï

Bezoekers bekeken ook