Huisartsenpraktijk Theunissen

Huisartsenpraktijk Theunissen is een Huisarts gelegen aan Potteriestraat 131 in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Theunissen in Maastricht

Dit artikel gaat over de belangrijke informatie die te vinden is op de website van Huisartsenpraktijk Pottenberg in Maastricht. De praktijk biedt een digitale portaal aan via hun "WebApp" waar patiënten hun medische dossier kunnen raadplegen, inclusief bloeduitslagen, medicatievoorschriften en aantekeningen van de huisarts. De praktijk staat bekend om hun servicegerichtheid, transparantie en korte wachttijden. Verder worden patiënten doorverwezen naar de websites Thuisarts.nl voor medische informatie en Apotheek.nl voor informatie over medicijnen. Er wordt ook vermeld dat patiënten met klachten gerelateerd aan het coronavirus thuis moeten blijven en zich moeten laten testen. De contactgegevens van de praktijk worden ook vermeld.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Theunissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Theunissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Theunissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Theunissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Theunissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Theunissen

Bezoekers bekeken ook