Huisartsenpraktijk Geraedts

Huisartsenpraktijk Geraedts is een Huisarts gelegen aan Becanusstraat 15 in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Geraedts in Maastricht

De tekst bevat verschillende informatie over de huisartsenpraktijk. Vanaf 1 februari 2023 kunnen patiënten gebruik maken van de patiëntenomgeving van UwZorgOnline, waarvoor een account geactiveerd moet worden. Er kunnen geen meerdere personen gekoppeld worden aan één e-mailadres. Er kunnen mogelijk langere wachttijden zijn aan de telefoon vanwege de toename van taken en vragen als gevolg van de vergrijzing en een stijgende zorgvraag. Patiënten worden geadviseerd om voor veel vragen de websites thuisarts.nl en moetiknaardedokter.nl te raadplegen. Als de huisartsenpraktijk telefonisch niet direct bereikbaar is, kan er op een later moment teruggebeld worden of een e-mail gestuurd worden. Daarnaast is er een app beschikbaar voor iPhones en smartphones met Google Android.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Geraedts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Geraedts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Geraedts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Geraedts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Geraedts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Geraedts

Bezoekers bekeken ook