Huisartsenpraktijk Konings

Huisartsenpraktijk Konings is een Huisarts gelegen aan Sint Annalaan 23 A in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Konings in Maastricht

Dit artikel beschrijft de belangrijkste feiten over de huisartsenpraktijk van Dr. KTS Konings in Maastricht. De praktijk is gevestigd aan Sint Annalaan 23 A en is altijd bereikbaar bij spoedgevallen op het telefoonnummer 043-34 33 233 (toets 1). De praktijk is open van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur, maar is momenteel gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Vanaf 8 februari 2023 zal ook de huisartsenpraktijk van Dr. Wolfs in hetzelfde pand gevestigd zijn. De praktijk is huiselijk ingericht met symbolen van geluk en hoop. De wachtkamer bevat symbolen van verschillende geloven en niet-geloven die patiënten hebben geschonken. Dr. Konings vertelt ook een persoonlijk verhaal over de wijwaterbakjes die zijn vader verzamelde tijdens zijn reizen naar extreme locaties. De wachtkamer is een eerbetoon aan zijn vader en bedoeld om geluk en hoop te bieden. Voor praktische informatie en uitleg over spreekuren wordt verwezen naar de website Thuisarts.nl, en voor informatie over medicijnen naar Apotheek.nl. Het laatste nieuws is de samenwerking met Dr. Wolfs vanaf 8 februari 2023. De contactgegevens van de praktijk zijn Sint Annalaan 23 A, 6214 AA Maastricht en het telefoonnummer is 043-34 33 233 (toets 1 bij spoed).

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Konings verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Konings of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Konings? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Konings het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Konings reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Konings

Bezoekers bekeken ook