Huisartsenpraktijk Dokters van Hier

Huisartsenpraktijk Dokters van Hier is een Huisarts gelegen aan Einsteinstraat 34A02 in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Dokters van Hier in Maastricht

Dokters van Hier is een huisartsenpraktijk in Heer, geleid door dokter Marjolijn Uitterhoeve-Prins en dokter Eric Duinkerke. Samen met hun assistentes en praktijkondersteuners zetten zij zich in voor de gezondheid van hun patiënten. De praktijk gelooft in een persoonlijke benadering en neemt de tijd voor consulten. Ze werken samen met andere zorgprofessionals in het Zorgplein Heer en streven naar patiëntgerichte en doelmatige zorg. Dokters van Hier is een gecertificeerde huisartsenpraktijk en een officiële Pluspraktijk. Voor spoed binnen kantoortijden kan gebeld worden naar 043-3671575, voor levensbedreigende situaties naar 112 en voor spoed buiten kantoortijden naar HAP Maastricht of 043-7500123. De praktijk is gevestigd aan de Einsteinstraat 34 A 02 in Maastricht.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Dokters van Hier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Dokters van Hier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Dokters van Hier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Dokters van Hier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Dokters van Hier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Dokters van Hier

Bezoekers bekeken ook