Huisartspraktijk Leenen

Huisartspraktijk Leenen is een Huisarts gelegen aan Meierruwe 16A in Maastricht.

Meer informatie over Huisartspraktijk Leenen in Maastricht

De tekst gaat over Huisartsenpraktijk Leenen in Maastricht. De praktijk biedt e-consulten aan via de WebApp en is gevestigd op Malbergplein 16A. De medewerkers van de praktijk zijn servicegericht en zorgen voor korte wachttijden. De praktijk werkt veilig en houdt voldoende afstand vanwege de coronamaatregelen. Voordat u naar de praktijk komt, moet u eerst bellen en wordt beoordeeld of uw gezondheidsklachten telefonisch of via beeldbellen kunnen worden afgehandeld. Voor praktische informatie en uitleg over spreekuren wordt verwezen naar Thuisarts.nl. Voor informatie over medicijnen wordt verwezen naar Apotheek.nl. Daarna volgen enkele nieuwsberichten en de contactgegevens van de praktijk.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Leenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Leenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Leenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Leenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartspraktijk Leenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Leenen

Bezoekers bekeken ook