Huisartsenpraktijk Wolfs

Huisartsenpraktijk Wolfs is een Huisarts gelegen aan Sint Annalaan 23a in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Wolfs in Maastricht

Dit is een samenvatting van een tekst over de huisartsenpraktijk Maastricht Centrum West. De praktijk is gevestigd aan de Sint Annalaan 23A in Maastricht en is telefonisch bereikbaar op 043-3218600. De praktijk is geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00, met een pauze van 12:00 tot 14:00. Voor spoedgevallen kunt u tijdens de middagpauze en buiten openingstijden terecht bij de huisartsenpost op 043 387 7777. De praktijk biedt servicegerichte zorg met korte wachttijden. Er is ook een goede samenwerking met andere zorgaanbieders, zoals diëtisten. Daarnaast is er informatie over het verhuizen van de praktijklocatie en een patiënttevredenheidsonderzoek. Ten slotte worden patiënten doorverwezen naar Thuisarts.nl en Apotheek.nl voor medische en medicatie-informatie.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Wolfs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Wolfs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Wolfs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Wolfs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Wolfs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Wolfs

Bezoekers bekeken ook