Huisartsenpraktijk Scharn

Huisartsenpraktijk Scharn is een Huisarts gelegen aan Vijverdalseweg 4a-02 in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Scharn in Maastricht

Huisartsenpraktijk Scharn is gevestigd aan de Vijverdalseweg 4A-02 in Maastricht. Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 043-3637478 en via e-mail op info@hapscharn.nl. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Ze zijn een opleidingspraktijk voor huisartsen en doktersassistenten. Met behulp van de WebApp heeft u altijd inzicht in uw medicatie en lab-uitslagen. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij Zorgpark Scharn en is gratis. Voor specifieke informatie over gezondheid en ziekten kunt u terecht op de website Thuisarts.nl, en voor informatie over medicijnen verwijzen ze u naar de website Apotheek.nl. De praktijk biedt ook de mogelijkheid om zich aan te melden op het Landelijk Schakelpunt.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Scharn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Scharn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Scharn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Scharn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Scharn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Scharn

Bezoekers bekeken ook