Dementie Dokter

Dementie Dokter is een Huisarts gelegen aan in Maastricht.

Meer informatie over Dementie Dokter in Maastricht

DementieDokter.nl biedt verschillende vormen van hulp aan, zoals coaching en advies. Dokter Naomi is de persoon die deze hulp verleent. Mantelzorgers zijn erg tevreden over de hulp die zij ontvangen van DementieDokter.nl. De organisatie belooft een leven als mantelzorger met balans, energie en minder stress. Daarnaast bieden zij een tweewekelijkse nieuwsbrief aan, genaamd Dementie ABC, waarin tips, adviezen en updates worden gegeven. Bij inschrijving ontvang je direct toegang tot een gratis e-boek genaamd "Tijd voor jezelf in 7 dagen en 3 stappen". DementieDokter.nl richt zich niet alleen op gezondheid en welzijn, maar ook op dansen.

Wil je weten wat Dementie Dokter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dementie Dokter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dementie Dokter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dementie Dokter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Dementie Dokter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dementie Dokter

Bezoekers bekeken ook