Huisartsenpraktijk Malberg

Huisartsenpraktijk Malberg is een Huisarts gelegen aan Meierruwe 15A in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Malberg in Maastricht

De huisartsenpraktijk Malberg in Maastricht biedt huisartsenzorg aan jong en oud. Ze bieden diagnostiek, zoals bloedafname, en chronische zorg aan patiënten met astma, diabetes of hart- en vaatziekten. De praktijk heeft een breed aanbod van onderzoeken en zorgdiensten, waarbij ook andere zorgverleners binnen de huisartsenzorg betrokken zijn. Het team van de praktijk bestaat uit 2 huisartsen, 2 doktersassistenten, een POH-somatiek, een POH-GGZ en een diëtist. De praktijk heeft het HaZo24-certificaat behaald en werkt volgens de normen van de beroepsgroep. Er worden richtlijnen gevolgd om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Patiënten kunnen zich aanmelden bij het Landelijk Schakelpunt om hun medische gegevens te delen. Voor meer informatie kunnen patiënten terecht op de websites www.thuisarts.nl en www.moetiknaardedokter.nl.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Malberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Malberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Malberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Malberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Malberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Malberg

Bezoekers bekeken ook