Medisch Centrum De Koepel

Medisch Centrum De Koepel is een Huisarts gelegen aan Heerderweg 3 in Maastricht.

Meer informatie over Medisch Centrum De Koepel in Maastricht

Medisch Centrum De Koepel is een huisartsenpraktijk waar de patiënt centraal staat. Ze streven ernaar om de patiënt zo goed mogelijk te helpen en al hun vragen op het gebied van gezondheid en welzijn adequaat te beantwoorden. De praktijk biedt individuele aandacht en kwalitatief goede zorg, door het volgen van opleidingen en trainingen om het kennisniveau op peil te houden. Ze proberen duidelijk en laagdrempelig te communiceren, zodat iedereen begrijpt wat er gebeurt. Nieuwe patiënten zijn welkom en kunnen tijdens een kennismakingsgesprek worden ingeschreven. Daarnaast biedt de praktijk ook kleine ingrepen, zwangerschapstesten, het bevriezen van wratten en griepvaccins voor mensen uit de risicogroep.

Wil je weten wat Medisch Centrum De Koepel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Centrum De Koepel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Centrum De Koepel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Centrum De Koepel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Medisch Centrum De Koepel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Centrum De Koepel

Bezoekers bekeken ook