Van de Berg huisarts

Van de Berg huisarts is een Huisarts gelegen aan Glacisweg 1 in Maastricht.

Meer informatie over Van de Berg huisarts in Maastricht

Huisartspraktijk van de Berg in Maastricht is een servicegerichte huisartsenpraktijk die goede samenwerking heeft met verschillende zorgaanbieders in de regio. Buiten kantooruren kunnen spoedgevallen worden behandeld bij de Huisartsenpost Maastricht. De praktijk heeft momenteel een patiëntenstop vanwege het maximale aantal patiënten. Patiënten kunnen hun mening geven via een korte vragenlijst. Daarnaast biedt de praktijk het programma "Keigezond" aan voor kinderen en jongeren met overgewicht en obesitas. De WebApp op de website van de praktijk stelt patiënten in staat om online verschillende zaken te regelen. Voor praktische informatie over spreekuren wordt verwezen naar de website Thuisarts.nl, en voor informatie over medicijnen naar Apotheek.nl. De contactgegevens van de praktijk zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Van de Berg huisarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van de Berg huisarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van de Berg huisarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van de Berg huisarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Van de Berg huisarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van de Berg huisarts

Bezoekers bekeken ook