Huisartspraktijk mediville

Huisartspraktijk mediville is een Huisarts gelegen aan Rijksweg 72, A7 in Maastricht.

Meer informatie over Huisartspraktijk mediville in Maastricht

De tekst bevat informatie over de huisartsenpraktijk van Sint Fiet en Mediville in Maastricht. De praktijk is gevestigd aan Rijksweg 72-A7 en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. De balie is de hele dag geopend. De praktijk is servicegericht en biedt transparantie door het gebruik van de WebApp, waar patiënten altijd inzicht hebben in hun medicatie en lab-uitslagen. De wachttijden zijn kort en patiënten kunnen binnen 24 uur terecht op het spreekuur. Daarnaast worden er verschillende nieuwsberichten gegeven, zoals de jaarlijkse griepvaccinatie, een samenwerking tussen het museum en regionale kunstverzamelaars, en de mogelijkheid voor studenten om gebruik te maken van de praktijk. Ook wordt er verwezen naar de website Thuisarts.nl voor specifieke medische informatie en naar Apotheek.nl voor informatie over medicijnen.

Wil je weten wat Huisartspraktijk mediville verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk mediville of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk mediville? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk mediville het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartspraktijk mediville reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk mediville

Bezoekers bekeken ook