Drs. MWPG (Marijke) van Dongen-Bots

Drs. MWPG (Marijke) van Dongen-Bots is een Huisarts gelegen aan Herculeshof 72 in Maastricht.

Meer informatie over Drs. MWPG (Marijke) van Dongen-Bots in Maastricht

Huisartsenpraktijk Daalhof heeft een patiëntenstop, maar blijft open voor partners en kinderen van patiënten en voor patiënten die verhuizen naar Daalhof/Hazendans. Er is een nieuw online portaal waar patiënten afspraken kunnen maken, e-consulten kunnen aanvragen en medische gegevens kunnen inzien. Mw Meerten is geslaagd voor haar opleiding tot Verpleegkundige Specialist en zal werken in de wijk via Envida. Er wordt een enquête gehouden om feedback te verzamelen. Er wordt aandacht besteed aan Positieve Gezondheid, waarbij patiënten kunnen aangeven wat belangrijk voor hen is. Huisartsenpraktijk Daalhof is een Pluspraktijk, waarbij patiënten zelf de regie hebben en de huisarts de regisseur is van de zorg in de wijk. Er wordt gewerkt aan duurzame huisartsenzorg en elektronische uitwisseling van medische gegevens. Klachten kunnen gemeld worden en er zijn contactgegevens beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Drs. MWPG (Marijke) van Dongen-Bots verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Drs. MWPG (Marijke) van Dongen-Bots of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Drs. MWPG (Marijke) van Dongen-Bots? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Drs. MWPG (Marijke) van Dongen-Bots het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Drs. MWPG (Marijke) van Dongen-Bots reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Drs. MWPG (Marijke) van Dongen-Bots

Bezoekers bekeken ook