Huisartsenpraktijk Annadal

Huisartsenpraktijk Annadal is een Huisarts gelegen aan Becanusstraat 15 in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Annadal in Maastricht

De tekst bevat verschillende belangrijke feiten. Ten eerste, bij spoed gedurende de dag kan er gebeld worden naar 043-3 285 285 (optie 1), en buiten kantooruren en in het weekend naar de huisartsenpost op 043-7 500 123. Verder wordt vermeld dat alleen een dieetbevestiging wordt ingevuld als het dieet is voorgeschreven door een arts of diëtist en als de belastingdienst erom heeft gevraagd. Vanaf 1 februari 2023 kan gebruik worden gemaakt van de patiëntenomgeving van UwZorgOnline, waarvoor het account geactiveerd moet worden en gekoppeld aan de praktijk. Het is echter niet mogelijk om meerdere personen op één e-mailadres te koppelen. Er kunnen mogelijk langere wachttijden aan de telefoon zijn vanwege de vergrijzing en een stijgende zorgvraag, maar de spoedlijn heeft altijd voorrang. Voor veel vragen kan informatie gevonden worden op de websites www.thuisarts.nl en www.moetiknaardedokter.nl. Bij telefonische onbereikbaarheid kan er later worden teruggebeld of een e-mail worden gestuurd. Daarnaast kan de patiëntenomgeving van UwZorgOnline gebruikt worden voor eenvoudige verzoeken of korte vragen. Het adres van de praktijk is Becanusstraat 15, 6216 BX Maastricht. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00, met een sluiting van de balie tussen 12:00 en 14:00. Tot slot wordt er vermeld dat er.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Annadal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Annadal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Annadal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Annadal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Annadal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Annadal

Bezoekers bekeken ook