Huisartsenpraktijk Nazareth

Huisartsenpraktijk Nazareth is een Huisarts gelegen aan Kemenadeplein 2 4 in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Nazareth in Maastricht

De huisartsenpraktijk Nazareth stuurt een brief naar haar patiënten om hen te informeren over het pensioen van dokter Van Rooij en ander nieuws rondom de praktijk. Na bijna 40 jaar gaat dokter Van Rooij met pensioen op 1 januari 2023. Om zijn plek op te vullen en vanwege de toenemende zorg in de praktijk, zullen er in 2023 zes dokters in de praktijk werken. De patiënten zullen de komende tijd kennismaken met dokter Groot, dokter Franssen en dokter Visser, naast de dokters Foss, Israel en Willemsen die al werkzaam zijn in de praktijk. De praktijk is bezig met het werken aan een nieuwe praktijkruimte en wil in 2023 beter bereikbaar zijn en de wachttijd aan de telefoon verkorten. Ondanks de veranderingen staat het team klaar om de patiënten te blijven helpen op de vertrouwde manier.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Nazareth verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Nazareth of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Nazareth? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Nazareth het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Nazareth reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Nazareth

Bezoekers bekeken ook