Huisartsenpraktijk Swijgman

Huisartsenpraktijk Swijgman is een Huisarts gelegen aan Kapoenstraat 23 in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Swijgman in Maastricht

Huisartsenpraktijk Swijgman is gevestigd in de binnenstad van Maastricht sinds 1998. De praktijk is gelegen in een monumentaal pand en is ruim opgezet en goed uitgerust. Ze zijn geaccrediteerd door het Nederlands Huisarts Genootschap en bieden kwalitatieve huisartsgeneeskunde. De praktijk heeft een lange traditie in het verlenen van zorg aan (internationale) studenten van de nabijgelegen universiteit. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur, na 17.00 uur en in het weekend kunnen patiënten terecht bij de huisartsenspoedpost naast de spoedeisende hulp van het Maastricht UMC+. Voor spoedgevallen is het nummer 112 beschikbaar.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Swijgman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Swijgman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Swijgman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Swijgman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Swijgman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Swijgman

Bezoekers bekeken ook