ECCO Maastricht (Grote Staat)

ECCO Maastricht (Grote Staat) is een Schoenenwinkel gelegen aan Grote Staat 6 in Maastricht.

Meer informatie over ECCO Maastricht (Grote Staat) in Maastricht

In deze tekst wordt geadverteerd voor de ECCO® officiële online store, waar gratis verzending en eenvoudig retourneren mogelijk is. Er is momenteel een Shopping Days actie waarbij er 20% korting wordt gegeven op geselecteerde items. Deze actie is slechts voor beperkte tijd geldig. Er worden verschillende schoenen voor dames, heren, meisjes en jongens genoemd, waaronder sneakers, laarzen, enkellaarzen en outdoorboots. Het aanbod is geldig tot en met zondag 1 oktober, met uitzondering van enkele ECCO winkels en de Outlet. Schoenverzorgingsproducten en accessoires zijn uitgesloten van de actie. Daarnaast worden de ECCO SCULPTED & METROPOLE collecties genoemd als must-haves voor deze herfst, met onder andere pumps, laarzen, enkellaarzen en schoenen voor zowel dames als heren. Tot slot wordt de ECCO BIOM collectie genoemd als comfortabele en lichte schoenen voor buitenactiviteiten, en worden deze aanbevolen voor gezinsuitjes.

Wil je weten wat ECCO Maastricht (Grote Staat) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ECCO Maastricht (Grote Staat) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ECCO Maastricht (Grote Staat)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ECCO Maastricht (Grote Staat) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar ECCO Maastricht (Grote Staat) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ECCO Maastricht (Grote Staat)

Bezoekers bekeken ook