Ecomineraal B.V.

Ecomineraal B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Op de Bos 300 in Maastricht.

Meer informatie over Ecomineraal B.V. in Maastricht

Sibelco is een wereldwijd bedrijf dat industriële mineralen mijnt, verwerkt en verkoopt op verschillende locaties over de hele wereld. Ze zijn gespecialiseerd in silica, klei, veldspaathoudende mineralen en olivijn. Daarnaast zijn ze ook leiders in glasrecycling. Sibelco is opgericht in 1872 en is uitgegroeid tot een multinational met activiteiten in 31 landen en een uitgebreide portfolio van mineralen. Ze leveren materialen voor diverse industrieën en streven naar duurzaamheid in al hun activiteiten. Ze zijn een ondertekenaar van het United Nations Global Compact en hechten veel belang aan milieubescherming en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Sibelco biedt ook diverse carrièremogelijkheden in een omgeving die diversiteit en inclusiviteit bevordert.

Wil je weten wat Ecomineraal B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ecomineraal B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ecomineraal B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ecomineraal B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Ecomineraal B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ecomineraal B.V.

Bezoekers bekeken ook