Ekoplaza Maastricht

Ekoplaza Maastricht is een Biologische winkel gelegen aan Rechtstraat 48A in Maastricht.

Meer informatie over Ekoplaza Maastricht in Maastricht

Ekoplaza Maastricht is een biologische supermarkt die voorheen bekend stond als Natuurwinkel Maastricht & Estafette Maastricht. Ze bieden gezond en puur eten dat vol van smaak is. De supermarkt richt zich op duurzame landbouw, bewustzijn ten aanzien van mens en natuur, en dierenwelzijn. Ze zijn ook transparant over waar het eten vandaan komt. Ekoplaza Maastricht is een ruime en gezellige winkel met bijzondere producten en veel kennis over biologische producten. Ze hebben passie en hart voor bio en kiezen voor producten die echt zijn en waar ze in geloven. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur, en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. De supermarkt is prima bereikbaar via de website of per e-mail. Ekoplaza Maastricht kiest bewust voor producten die met zorg en aandacht zijn geteeld en altijd met respect voor mens, dier en milieu worden geproduceerd. Ze bieden een assortiment aan dagelijkse boodschappen zoals vers biologisch brood, fruit, groenten, zuivel, vlees en vleesvervangers. Ze hebben ook wekelijkse biologische weekaanbiedingen waarvoor je je kunt aanmelden voor de e-mailnieuwsbrief. De winkel is fris en helder met veel tips en informatie. Je kunt contact opnemen via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Ekoplaza Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ekoplaza Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ekoplaza Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ekoplaza Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Ekoplaza Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ekoplaza Maastricht

Bezoekers bekeken ook