Fietsenwerkplaats Mondriaan

Fietsenwerkplaats Mondriaan is een Fietsenmaker gelegen aan Frankenstraat 172A in Maastricht.

Meer informatie over Fietsenwerkplaats Mondriaan in Maastricht

Mondriaan heeft verschillende locaties in Zuid-Limburg, met hoofdlocaties in Heerlen en Maastricht. Ze bieden intensieve behandeling en begeleiding aan volwassenen en jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid. Daarnaast hebben ze verschillende beschermde woonvormen waar 24-uurs zorg en ondersteuning wordt geboden. Ook hebben ze dagactiviteitencentra waar verschillende activiteiten worden aangeboden, zoals fietsreparatie, sporten, koken en schilderen. Het Fact-team is actief in Maastricht en Eijsden, waar ze hulp en ondersteuning bieden aan mensen met psychosociale of psychiatrische problemen.

Wil je weten wat Fietsenwerkplaats Mondriaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietsenwerkplaats Mondriaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietsenwerkplaats Mondriaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietsenwerkplaats Mondriaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fietsenwerkplaats Mondriaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietsenwerkplaats Mondriaan

Bezoekers bekeken ook