Tweewielerservice Verhulst

Tweewielerservice Verhulst is een Fietsenmaker gelegen aan Veldwezeltstraat 24 in Maastricht.

Meer informatie over Tweewielerservice Verhulst in Maastricht

Tweewielerservice Verhulst is een tweewieler herstelbedrijf in Maastricht West, gelegen in de wijk de Hazendans. Het bedrijf is in 2008 opgericht vanwege de vraag naar tweewielherstel in de buurt. Ze vragen vriendelijk om de auto te parkeren op de daarvoor bestemde plekken en niet voor inritten van woningen. Als u een reparatie nodig heeft, kunt u de werkplaats aan de Veldwezeltstraat 24 in Maastricht bezoeken, waarvoor u niet hoeft te bellen. De openingstijden zijn niet specifiek vermeld, maar tijdens feestdagen zijn ze gesloten. De contactinformatie van het bedrijf is Veldwezeltstraat 24, 6215 JC, Maastricht. Het telefoonnummer is +31(6) - 53 21 98 77 en het e-mailadres is info@tweewielerserviceverhulst.nl. Het bedrijf is voorzien van een BTW-id en heeft een privacyverklaring en disclaimer.

Wil je weten wat Tweewielerservice Verhulst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tweewielerservice Verhulst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tweewielerservice Verhulst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tweewielerservice Verhulst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Tweewielerservice Verhulst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tweewielerservice Verhulst

Bezoekers bekeken ook