Filtropa

Filtropa is een Fabrikant gelegen aan Schoenerweg 32 in Maastricht.

Meer informatie over Filtropa in Maastricht

BV Filtropa is een toonaangevende fabrikant en leverancier van papieren koffiefilters. Het bedrijf is opgericht in 1962 en is gevestigd in Maastricht. Ze produceren miljoenen koffiefilters in verschillende maten voor zowel handmatig koffiezetten als elektrische koffiezetapparaten. De fabriek en magazijnen hebben een oppervlakte van ruim 7.000 m2 en er werken ongeveer 50 mensen. De filterzakjes worden geproduceerd in Maastricht en voldoen aan Europese en internationale kwaliteitseisen. Voor contact kunnen ze worden bereikt via telefoon en fax, en ze zijn ook actief op sociale media.

Wil je weten wat Filtropa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Filtropa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Filtropa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Filtropa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Filtropa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Filtropa

Bezoekers bekeken ook