Mora Produktie B.V.

Mora Produktie B.V. is een Fabrikant gelegen aan Fregatweg 53 in Maastricht.

Meer informatie over Mora Produktie B.V. in Maastricht

Mora heeft een aantal nieuwe snacks op de markt gebracht, waaronder Oven & Airfryer Empanadas in de smaken Pulled Chicken en Cheesy Salsa. Deze snacks zijn geschikt voor de lunch of als tussendoortje. Daarnaast heeft Mora ook Crispy Chick'n, verkrijgbaar in drie varianten, wat een goede keuze is voor liefhebbers van kip. Het assortiment van Mora bevat nog meer lekkere snacks. Cora en Flora zijn de bekende reclamepersoonlijkheden van Mora, waarbij Flora het nichtje is van Cora. Mora begon ooit als een kleine buurtslagerij in Maastricht en heeft zich ontwikkeld tot een bekend merk in de snackindustrie. Mora hecht waarde aan duurzaamheid en neemt verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, milieu en maatschappij.

Wil je weten wat Mora Produktie B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mora Produktie B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mora Produktie B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mora Produktie B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Mora Produktie B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mora Produktie B.V.

Bezoekers bekeken ook