Fotomuseum aan het Vrijthof

Fotomuseum aan het Vrijthof is een Museum gelegen aan Vrijthof 18 in Maastricht.

Meer informatie over Fotomuseum aan het Vrijthof in Maastricht

In 2023 zal fotograaf Humberto Tan samen met het Fotomuseum aan het Vrijthof de expositie 'Morgen gaat het beter' presenteren. Deze indrukwekkende tentoonstelling zal zich richten op honderdjarigen. Naast deze expositie is er ook een initiatief genaamd Kamer 13, waar lokale fotografen dertien foto's exposeren om het talent in de regio te laten zien. Het Fotomuseum is gevestigd aan het Vrijthof 18 in Maastricht en is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via info@fotomuseumaanhetvrijthof.nl.

Wil je weten wat Fotomuseum aan het Vrijthof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fotomuseum aan het Vrijthof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fotomuseum aan het Vrijthof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fotomuseum aan het Vrijthof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fotomuseum aan het Vrijthof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fotomuseum aan het Vrijthof

Bezoekers bekeken ook