Freddy Pant Room

Freddy Pant Room is een Damesmode gelegen aan Sint Amorsplein 14 in Maastricht.

Meer informatie over Freddy Pant Room in Maastricht

In deze tekst wordt gepromoot dat je 15% korting krijgt bij aankoop van 2 items en 20% korting bij aankoop van 3 items bij The Italian Pants Company. Freddy's voorstellen zijn uniek en worden sinds 1976 in Italië ontworpen. Er worden verschillende collecties genoemd, zoals WRUP Leather, WRUP Shorts en WRUP Flared. Daarnaast worden er ook nieuwe items aangekondigd en wordt verwezen naar het Instagram-account van Freddy's Pant Room. Verder worden er quick links gegeven naar de shop en informatie, en wordt aangeraden om verbonden te blijven via social media. Ook wordt er de mogelijkheid gegeven om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en krijg je 15% korting op je eerste aankoop als je je inschrijft.

Wil je weten wat Freddy Pant Room verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Freddy Pant Room of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Freddy Pant Room? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Freddy Pant Room het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Freddy Pant Room reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Freddy Pant Room

Bezoekers bekeken ook