Odysse

Odysse is een Damesmode gelegen aan Rechtstraat 92 in Maastricht.

Meer informatie over Odysse in Maastricht

In de tekst worden verschillende jurken en handtassen aangeboden, waarbij de prijzen worden vermeld. Er is ook een op maat gemaakte service beschikbaar. De winkel is gevestigd in Maastricht en heeft verschillende openingstijden. Het wordt aanbevolen om de winkel te bezoeken voor advies en een breder scala aan jurken. Er wordt aangegeven dat de winkel meer dan 20 jaar ervaring heeft in de mode-industrie en graag helpt bij het kiezen van een speciale jurk voor een speciale gelegenheid. Er is ook de mogelijkheid om een afspraak te maken of contact op te nemen met eventuele vragen.

Wil je weten wat Odysse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Odysse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Odysse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Odysse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Odysse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Odysse

Bezoekers bekeken ook