Friture 't Tunnelke

Friture 't Tunnelke is een Snackbar gelegen aan Kasteel Schaloenstraat 52 in Maastricht.

Meer informatie over Friture 't Tunnelke in Maastricht

Frituur 't Tunnelke in Maastricht biedt online bestellen aan via hun website. Klanten kunnen het menu bekijken en direct bestellen. De klanten geven de frituur 5 sterren na 205 beoordelingen. Er is ook een nieuwsbrief waar klanten zich voor kunnen aanmelden om unieke kortingen en acties te ontvangen. Daarnaast kunnen klanten de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de menukaart zijn de populaire gerechten te vinden, zoals frikandel speciaal, bal gehakt en friet zuurvlees. Er zijn ook verschillende soorten friet en snacks verkrijgbaar. Daarnaast biedt de frituur ook hamburgers, schotels, porties vlees, salades, broodjes, dranken, ijs en sauzen aan. Het is ook mogelijk om af te halen.

Wil je weten wat Friture 't Tunnelke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Friture 't Tunnelke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Friture 't Tunnelke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Friture 't Tunnelke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Friture 't Tunnelke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Friture ’t Tunnelke

Bezoekers bekeken ook