Frituur de Heeg

Frituur de Heeg is een Snackbar gelegen aan Roserije 115 in Maastricht.

Meer informatie over Frituur de Heeg in Maastricht

Dit artikel gaat over Frituur De Heeg, een eetgelegenheid in Maastricht. Ze bieden verschillende schotels, hamburgers en vegetarische snacks aan, evenals zelfgemaakte sauzen. De frituur is elke dag geopend van 15:00 tot 23:00 uur. Je kunt je eten afhalen op het door jou gekozen tijdstip, of je kunt vooruitbestellen en later ophalen. Betalen kan veilig en snel met iDeal. Ze hebben ook luxe friet met speciale toppings. Het adres van Frituur De Heeg is Roserije 115, 6228 DK Maastricht.

Wil je weten wat Frituur de Heeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frituur de Heeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frituur de Heeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frituur de Heeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Frituur de Heeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frituur de Heeg

Bezoekers bekeken ook