Cafetaria Mariaberg

Cafetaria Mariaberg is een Snackbar gelegen aan Fatimaplein 86 in Maastricht.

Meer informatie over Cafetaria Mariaberg in Maastricht

Cafetaria Mariaberg in Maastricht heet u welkom. U kunt het menu bekijken en direct bestellen via de website. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 112 beoordelingen. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van kortingen en acties. Ook is er een app beschikbaar waarmee u sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Op de menukaart vindt u de populaire gerechten, zoals frikandel speciaal en frites. Daarnaast zijn er ook vegetarische snacks, broodjes, schotels, combideals en verschillende sauzen en dranken verkrijgbaar. Let op, de website is momenteel gesloten.

Wil je weten wat Cafetaria Mariaberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Mariaberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Mariaberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Mariaberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Cafetaria Mariaberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Mariaberg

Bezoekers bekeken ook