Snacktaria St. Michel en De Oude Harmoniezaal

Snacktaria St. Michel en De Oude Harmoniezaal is een Snackbar gelegen aan Heugemerstraat 76 in Maastricht.

Meer informatie over Snacktaria St. Michel en De Oude Harmoniezaal in Maastricht

De tekst gaat over de Oude Harmoniezaal in Heugem, een horecagelegenheid gerund door Christa en Jos Verhaegen. De zaal is geschikt voor verschillende evenementen, zoals feesten, vergaderingen en koffietafels. Ook is er een frituur genaamd Snacktaria St. Michel, waar men terecht kan voor frites, snacks, salades en ijsjes. Het café biedt maaltijden en drankjes aan, en heeft een gezellige sfeer. Verder worden er danslessen aangeboden, zoals line dance. De openingstijden van de zaal en frituur zijn beperkt, maar er kan wel gepind worden. Men kan contact opnemen met Jos en Christa Verhaegen voor het plannen van een feestje.

Wil je weten wat Snacktaria St. Michel en De Oude Harmoniezaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snacktaria St. Michel en De Oude Harmoniezaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snacktaria St. Michel en De Oude Harmoniezaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snacktaria St. Michel en De Oude Harmoniezaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Snacktaria St. Michel en De Oude Harmoniezaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snacktaria St. Michel en De Oude Harmoniezaal

Bezoekers bekeken ook