Fysio Annadal

Fysio Annadal is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Becanusstraat 15, A02 in Maastricht.

Meer informatie over Fysio Annadal in Maastricht

Fysio Annadal is een fysiotherapiepraktijk in Maastricht die gespecialiseerd is in het behandelen van lichamelijke klachten en functieverlies. Het team bestaat uit professionele medewerkers met ieder zijn eigen specialisme. Ze streven naar zelfredzaamheid en bieden resultaatgerichte behandelingen aan. Bij Fysio Annadal is er geen wachtlijst en krijg je direct hulp op maat. De praktijk is gevestigd in het voormalig ziekenhuis St Annadal en is goed bereikbaar met verschillende vervoersmiddelen. Ze bieden verschillende specialisaties aan, zoals fysiotherapie, manuele therapie, bekkentherapie, leefstijlinterventie, oncologie fysiotherapie, oedeemtherapie, handtherapie en beweegprogramma's. Je kunt contact opnemen met Fysio Annadal via het contactformulier, telefonisch of via e-mail.

Wil je weten wat Fysio Annadal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Annadal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Annadal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Annadal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysio Annadal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Annadal

Bezoekers bekeken ook