Fysiotherapie Heerderrein

Fysiotherapie Heerderrein is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Rijksweg 72, A4 in Maastricht.

Meer informatie over Fysiotherapie Heerderrein in Maastricht

De fysiotherapeut is er voor iedereen, ongeacht of je moeite hebt met bewegen, te weinig beweegt of juist meer moet bewegen. Je hebt geen verwijsbrief van de dokter meer nodig om een afspraak te maken. De fysiotherapeut doet eerst een onderzoek om te kijken of je bij hem op de juiste plek bent en als dat zo is, gaan jullie samen aan de slag. De fysiotherapeuten hebben een contract met bijna alle zorgverzekeraars en zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister. Het team bestaat uit verschillende fysiotherapeuten met specialisaties, zoals handfysiotherapie, kinderfysiotherapie, shockwavetherapie en oedeemtherapie. De praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum de Heerderrein in Maastricht en je kunt telefonisch een afspraak maken. Behandelingen worden bij voorkeur gepland tussen 8.00 uur en 18.30 uur.

Wil je weten wat Fysiotherapie Heerderrein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Heerderrein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Heerderrein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Heerderrein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysiotherapie Heerderrein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Heerderrein

Bezoekers bekeken ook