FysioSalden

FysioSalden is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Geyaartsborg 2 in Maastricht.

Meer informatie over FysioSalden in Maastricht

De praktijk voor fysio- en manuele therapie van Henk Salden in Maastricht is momenteel weer open zonder beperkende maatregelen voor cliënten. Het advies is echter wel om een eigen handdoek mee te nemen. Bij een eventuele Covid besmetting wordt het op prijs gesteld als dit aan Henk Salden wordt gemeld. De praktijk biedt fysiotherapie, manuele therapie en behandeling van huilbaby's aan. Fysiotherapie kan helpen bij klachten opgedaan tijdens werk, een ongeluk, ziekte, sportblessure of ouderdom. Manuele therapie kan zorgen voor bewegingsvrijheid zonder beperkingen en/of pijn in gewrichten. Voor ouders die zich zorgen maken over het huilgedrag of de ontwikkeling van hun baby, biedt Henk Salden gespecialiseerde behandeling aan. Hij onderzoekt en behandelt baby's met bewegingsfunctiestoornissen van de nek. Klachten bij tieners, zoals een onhandige motoriek, kunnen ook voortkomen uit dergelijke bewegingsfunctiestoornissen.

Wil je weten wat FysioSalden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioSalden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioSalden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioSalden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar FysioSalden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioSalden

Bezoekers bekeken ook