Fysiotherapeut Pelgrim M T Praktijk Kinderen

Fysiotherapeut Pelgrim M T Praktijk Kinderen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Clavecymbelstraat 55 A in Maastricht.

Meer informatie over Fysiotherapeut Pelgrim M T Praktijk Kinderen in Maastricht

Bij kinderfysiotherapiepraktijk "Marie Therése Pelgrim" werken ervaren therapeuten en een sensorisch integratie therapeut. Elk kind krijgt een persoonlijk behandelplan na een screening, in overleg met ouders en verzorgers. Daarnaast bieden ze Fitkids en kleutergym aan. Ze verzorgen ook fysiotherapie op verschillende scholen. De praktijk is aangesloten bij MDO Maastricht West. Het algemene telefoonnummer is 06-25056620 en ze zijn altijd verzekerd zonder eigen risico. De locaties zijn in Maastricht en Margraten en ze zijn te bereiken via email op info@kinderfysiotherapiepelgrim.nl.

Wil je weten wat Fysiotherapeut Pelgrim M T Praktijk Kinderen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapeut Pelgrim M T Praktijk Kinderen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapeut Pelgrim M T Praktijk Kinderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapeut Pelgrim M T Praktijk Kinderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysiotherapeut Pelgrim M T Praktijk Kinderen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapeut Pelgrim M T Praktijk Kinderen

Bezoekers bekeken ook