Fysiotherapie Noijen-Janss

Fysiotherapie Noijen-Janss is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Einsteinstraat 34, B10 in Maastricht.

Meer informatie over Fysiotherapie Noijen-Janss in Maastricht

Fysiotherapie Noijen - Janss heeft twee locaties in Heer, Maastricht. De eerste locatie, Onder de Kerk 7B, is gelegen in de wijk Heer en heeft twee behandelkamers die zowel met de trap als met de lift bereikbaar zijn. De wachtkamer bevindt zich rechts van de lift en de locatie is rolstoel toegankelijk. De tweede locatie, Einsteinstraat 34 B10, is gelegen op de 1e etage in het Zorgplein Heer, naast gemeenschapshuis "Aon de Wan". Ook hier zijn de twee behandelkamers rolstoel toegankelijk. Beide locaties zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00. Buiten openingstijden kunt u een voicemail of sms achterlaten. Fysiotherapie Noijen - Janss streeft ernaar om de gezondheid, zelfstandigheid en het comfort van hun patiënten te bevorderen door middel van een persoonlijke aanpak en professionele begeleiding.

Wil je weten wat Fysiotherapie Noijen-Janss verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Noijen-Janss of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Noijen-Janss? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Noijen-Janss het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysiotherapie Noijen-Janss reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Noijen-Janss

Bezoekers bekeken ook