Ster Fysio Coumans

Ster Fysio Coumans is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Porseleinstraat 3 in Maastricht.

Meer informatie over Ster Fysio Coumans in Maastricht

Ster Fysio Coumans in Maastricht biedt een breed scala aan fysiotherapie- en revalidatiediensten. Ze hebben een gemiddelde beoordeling van 9.7 en bieden behandelingen zoals medical taping, echografie, shockwave therapie, manuele therapie, sportieve revalidatie, dry needling, kinderfysiotherapie, oedeemfysiotherapie en geriatriefysiotherapie. De praktijk heeft drie locaties in Maastricht en werkt samen met Yorbody Fysiotherapie. Klanten waarderen de persoonlijke aandacht en professionele begeleiding die ze ontvangen bij Ster Fysio Coumans. De praktijk heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.

Wil je weten wat Ster Fysio Coumans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ster Fysio Coumans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ster Fysio Coumans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ster Fysio Coumans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Ster Fysio Coumans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ster Fysio Coumans

Bezoekers bekeken ook