Fysio & Sport Maastricht

Fysio & Sport Maastricht is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Scharnerweg 79 in Maastricht.

Meer informatie over Fysio & Sport Maastricht in Maastricht

Fysio & Sport Maastricht is een jonge en moderne fysiotherapiepraktijk waar passie voor het vak de grootste drijfveer is om de beste zorg te bieden aan klanten. Ze bieden behandelingen voor verschillende klachten, zoals nek-, schouder-, rug-, enkel-, heup- en knieklachten. Daarnaast bieden ze ook behandelingen per methode, zoals personal training, groepstraining en coaching. De praktijk heeft positieve beoordelingen ontvangen van klanten, die de kennis en expertise van de fysiotherapeut prijzen. Een verwijzing van een arts is niet nodig om behandeld te worden en een reguliere behandeling duurt maximaal 30 minuten. Het maken van een afspraak kan gemakkelijk via het invullen van een formulier of door te bellen. Het is mogelijk om fysiotherapie te ontvangen zonder verzekering, maar er kunnen kosten in rekening worden gebracht als een afspraak niet op tijd wordt geannuleerd of niet wordt nagekomen.

Wil je weten wat Fysio & Sport Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio & Sport Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio & Sport Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio & Sport Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysio & Sport Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio & Sport Maastricht

Bezoekers bekeken ook