Fysio/Manuele Therapie Leijten & Leijten

Fysio/Manuele Therapie Leijten & Leijten is een Fysiotherapeut gelegen aan Sint Annalaan 21 in Maastricht.

Meer informatie over Fysio/Manuele Therapie Leijten & Leijten in Maastricht

Fysiotherapie is een paramedisch beroep dat zich richt op het behandelen van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat. Dit kan worden gedaan door middel van oefeningen en verschillende vormen van fysische therapie. De fysiotherapeut voert een lichamelijk onderzoek uit, stelt een behandelplan op en bespreekt dit met de patiënt. Het doel van de behandelingen kan variëren, bijvoorbeeld het verbeteren van beweeglijkheid en het verminderen van pijn. Sinds 1 januari 2007 kunnen mensen zonder verwijzing van een huisarts of specialist direct naar een fysiotherapeut gaan. Fysiotherapie is een veel gekozen dekking in aanvullende zorgverzekeringen, waarbij de vergoeding afhangt van de gekozen verzekering.

Wil je weten wat Fysio/Manuele Therapie Leijten & Leijten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio/Manuele Therapie Leijten & Leijten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio/Manuele Therapie Leijten & Leijten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio/Manuele Therapie Leijten & Leijten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysio/Manuele Therapie Leijten & Leijten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio/Manuele Therapie Leijten & Leijten

Bezoekers bekeken ook